المقادير :- كيس مكرونه اقلام
- نصف كيلو لحم معصج مع بصله صغيره وملعقة صلصه
- كيلو ونصف لبن
- 3ملاعق دقيق
- 3ملاعق سمن
- 2بيضه
- ملح
- فلفل
- بهار
الطريقه :
تسلق المكرونه فى ماء كثير مع وضع ملح وملعقه زيت
مهما كانت المكرونه جيده لازم الزيت علشان متعجنش
بعد ما تستوى تصفى فى المصفى وتغسل بالماء البارد
نعمل البشاميل
نسخن السمن ويوضع فيه الدقيق ويحمر على شرط الا يتغير لونه
يوضع اللبن ويقلب وطبعا نضبط الملح
ونقلب الى ان تصبح كريميه الملمس
اول ما يبرد نضع البيض والفلفل ونقلب
ندهن الصنيه بالسمن ونضع طبقه بشاميل
ثم طبقه مكرونه ثم العصاج ثم باقى المكرونه ثم البشاميل
نضعها فى فرن متوسط الحراره وتترك الى ان تحمر وتنضج
وتقدم ساخنة
وبالهناء والشفاء
--------------------
![1001](/users/1512/40/21/54/smiles/94627.gif)